Σύλλογος Εκπαιδευτικών Ηλιούπολης ”Μ. Παπαμαύρος”: Να καλυφθούν τα κενά στην Παράλληλη Στήριξη

entaksi

Είναι αναγκαίο τώρα να καλυφθούν όλα τα κενά στην Παράλληλη Στήριξη, ώστε κάθε παιδί να έχει τον ειδικό δάσκαλο ή νηπιαγωγό του, που θα συνεχίσει να είναι μαζί του και όταν ανοίξουν τα σχολεία υπογραμμίζει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Ηλιούπολης «Μ. Παπαμαύρος» εκφράζοντας ταυτόχρονα την στήριξη του στην επιστολή αναπληρωτών που ζητούν άμεσες προσλήψεις.

«Ζητάμε να καλυφθούν τώρα όλα τα κενά στην παράλληλη τα οποία είναι τουλάχιστον 1.942 χωρίς τις γνωματεύσεις του Οκτώβρη, άρα είναι πολύ περισσότερα» σημειώνει και παραθέτει στοιχεία.

TOPGAS

Αναφέρει συγκεκριμένα ότι «με βάση τον πίνακα που δημοσιεύτηκε στις 17/9 τα κενά στην παράλληλη ήταν 2750 και οι ως τώρα προσλήψεις στην παράλληλη 808 (18 Σεπτέμβρη: Δεν είχαμε προσλήψεις στην παράλληλη. 6 Οκτώβρη: 756 προσλήψεις ειδικής, 635 παράλληλες. 16 Οκτώβρη (τρίμηνα): 204 ειδικής, 162 παράλληλες. 5 Νοέμβρη: 11 προσλήψεις για παράλληλη στήριξη.

Άρα 808 προσλήψεις για την παράλληλη στήριξη), που σημαίνει ότι έχουν μείνει ακάλυπτα 1942.

Σε αυτά προστίθενται και νέες γνωματεύσεις τον μήνα Οκτώβρη, που συνήθως είναι αρκετές».

«Από αυτό προκύπτει η επιτακτική ανάγκη το υπ. Παιδείας να καλύψει άμεσα αυτά τα κενά και σε καμία περίπτωση να μη στερήσει και από άλλα παιδιά, που ως τώρα είναι ενταγμένα στα ΤΕ, τους ειδικούς εκπαιδευτικούς τους, κάτι που επιχειρεί η κυβέρνηση με την εγκύκλιο που έστειλε στις 20/11» υπογραμμίζει.

(Διαβάστε εδώ αναλυτικά)

πηγή

siresiotis

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here