Σοκαριστικό! Γυναίκα έμεινε εγκλωβισμένη μέσα στο ασανσέρ για 27 ώρες! Δεν φαντάζεστε πως επέζησε!

entaksi

Σοκαριστικό περιστατικό! Γυναίκα έμεινε εγκλωβισμένη μέσα στο ασανσέρ για 27 ώρες! Δεν φαντάζεστε πως κατάφερε και επέζησε!

Μια 50χρονη γυναίκα είχε ξεχάσει να πάρει το κινητό της τηλέφωνο κι έτσι δεν μπόρεσε να καλέσει σε βοήθεια, κινδυνεύοντας να πάθει αφυδάτωση.

TOPGAS

Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Πάντοβα της Ιταλίας.

Πως ξεκίνησε η περιπέτειά της στο ασανσέρ
Το επεισόδιο αυτό διαδραματίσθηκε μάλιστα κατά τη διάρκεια των ημερών που σημειώθηκε το κύμα καύσωνος στην βόρειο Ιταλία, το απόγευμα της Παρασκευής (28/06) και το Σάββατο (19/06). Η περιπέτειά της ξεκίνησε στις 09:30 το πρωί, όταν μπήκε στον ανελκυστήρα για να μεταφέρει ένα κασόνι με κρασιά στο υπόγειο και σχεδόν αμέσως αυτός σταμάτησε να λειτουργεί.

Την ανακάλυψε η μητέρα της
Η γυναίκα προσπάθησε να ανοίξει τις πόρτες του θαλάμου και να φωνάξει βοήθεια, όμως ούτε η γυναίκα που τη βοηθούσε στις οικιακές δουλειές μπόρεσε να την ακούσει. Ανησυχώντας γιατί δεν απαντούσε η κόρη της στο κινητό της τηλέφωνο, η μητέρα της εγκλωβισμένης γυναίκας, έσπευσε στο σπίτι της όπου ανακάλυψε τι είχε συμβεί. Αμέσως στο σημείο έφθασε η Πυροσβεστική και κατόρθωσε να απεγκλωβίσει την 50χρονη.

Η γυναίκα εξήγησε στους «σωτήρες» της πως κατόρθωσε να επιβιώσει γιατί έπινε από το κρασί που είχε μαζί της μέσα στην καμπίνα.

Πηγή: iefimerida.gr

siresiotis

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here