Παναγιώτης – Ραφαήλ: Έφτασε στη Βοστώνη ο μικρός, το μήνυμα των γονιών του

entaksi

Έφτασε στη Βοστώνη ο μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ μετά τον μεγάλο αγώνα που έδωσαν οι γονείς του παιδιού που πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία. Η περιπέτεια της υγείας του συγκίνησε τους πάντες και πολλοί ήταν εκείνοι που βοήθησαν για τη μεταφορά του παιδιού στις ΗΠΑ προκειμένου να λάβει γονιδιακή θεραπεία.

«Μόλις φτάσαμε Βοστώνη! Σας ευχαριστούμε όλους! Είμαστε πολύ συγκινημένοι!» έγραψαν οι γονείς του Παναγιώτη – Ραφαήλ πριν από λίγες ώρες σε μήνυμά τους στο Facebook.

TOPGAS

Ήδη από την Τετάρτη μας είχαν ενημερώσει ότι οι βαλίτσες για το ταξίδι ζωής του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ, που γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2018 και πάσχει από Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία τύπου Ι (SMA I), ήταν έτοιμες. «Δεν ξέρουμε πως να σας ευχαριστήσουμε! Παίρνουμε μαζί μας τις ευχές σας και με αισιοδοξία κοιτάμε μπροστά!! Ευχαριστούμε πολύ!!!! Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα», έγραφε η οικογένεια.

Σύμφωνα με τον απολογισμό της καμπάνιας για τον Παναγιώτη – Ραφαήλ που ολοκληρώθηκε στις 31 Οκτωβρίου, συγκεντρώθηκε το ποσό των 3.681.100,15 ευρώ. Οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν ότι οι δωρητές των χρημάτων για τον μικρούλη είναι τουλάχιστον 100.000.

newsbeast

siresiotis

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here