nikolettasarrh
Grafeio teletwn

Η μητέρα και ο αδερφός του νεαρού που τράβηξε τη selfie στο ΑΤ Βύρωνα, μιλούν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο VyronasNews

hotelkareas
trapezaris kourtines

«Έχουν μετανοήσει πλήρως για ό,τι έγινε», αναφέρει σε αποκλειστική του δήλωσή του στο VyronasNews ο αδερφός του νεαρού που έβγαλε τη selfie στο τμήμα ασφαλείας του Βύρωνα. «Με τη ζημιά που έχει συμβεί στο παιδί, έχουν μετανοήσει. Έχω μιλήσει μ’ αυτά τα παιδιά και το ξέρω. Όμως, δεν ήταν ούτε 15 ούτε 17 παιδιά όπως ισχυρίζεται ο μαθητής που ξυλοκοπήθηκε. Ήταν 6- 7 παιδιά. Βέβαια, σε καμία περίπτωση αυτό δεν τους δικαιολογεί. Το να την «μπαίνουν» τόσα παιδιά σε έναν και να του κάνουν ζημιά, είναι λάθος. Εννοείται ότι δεν επιτρέπεται η σχολική βία. Το bullying απαγορεύεται. Άλλο που γίνεται συστηματικά στην Ελλάδα», αναφέρει ο νεαρός και συμπληρώνει: «Μου φάνηκαν απόλυτα ειλικρινή και για μένα δεν τίθεται θέμα απειλών. Ήμαρτον. Μιλάμε για παιδιά 16 ετών. Ναι, ζούμε σε μια χώρα που υπάρχει σχολική βία, αλλά δεν έχουμε φτάσει σε τέτοιο επίπεδο ώστε 16χρονα να απειλούν δικηγόρους, δημοσιογράφους και γονείς. Μου φαίνεται τρελό! Δεν είναι τόσο ανόητα. Ειδικά τώρα που ζούνε μέσα στον φόβο μετά απ΄ ότι έγινε».

Όσο αφορά στην selfie, μέσα στο αστυνομικό τμήμα, ο νεαρός τονίζει στις αποκλειστικές του δηλώσεις: «Η φωτογραφία είναι από εκείνη την ημέρα. Δεν έχει τραβηχτεί πιο παλιά. Ήταν τη Δευτέρα το μεσημέρι. Εγώ είχα πάει με τον αδελφό μου στο τμήμα για ένα θέμα δικό μας, της τροχαίας. Ο αδελφός μου, μου είπε ότι είναι κάτι φίλοι του επάνω, στο τμήμα ασφαλείας, χωρίς να ξέρει τι ακριβώς τι είχε γίνει. Του είπα λοιπόν αν ήθελε να πάει να τους χαιρετήσει όσο εγώ θα τελείωνα με τα έγγραφα που έπρεπε να συμπληρώσω. Μπορεί να ήταν μια ανοησία που ανέβασε αυτή τη φωτογραφία με την υβριστική λεζάντα, αλλά ας μην το κάνουμε ολόκληρο θέμα. Το να αναφέρουν όλοι ότι όχι μόνο δεν έχουν μετανιώσει αλλά έχουν και θράσος «οι νταήδες» και να βγάζουν στις εφημερίδες «οι locos του Βύρωνα»… αυτά είναι παρανοϊκά πράγματα για 16χρονα παιδιά. Μπορεί δηλαδή, ο ξυλοδαρμός και η ζημιά που του κάνανε να είναι τρομερή, ναι, συμφωνώ ότι ήταν λάθος τους, μεγάλο τους λάθος, αλλά δεν χρειάζεται να «φουσκώνουμε» την αλήθεια. Όλοι ως πιτσιρικάδες έχουμε κάνει κάποιες ανοησίες, αλλά δεν μπορεί να αναφερόμαστε σε «μέλη συμμορίας»».

Στο VyronasNews, μίλησε και η μητέρα του νεαρού που τράβηξε τη selfie, η οποία, φανερά ταραγμένη από τα γεγονότα, θέλησε και εκείνη με τη σειρά της να ξεκαθαρίσει, την μη εμπλοκή του γιου της με τον ξυλοδαρμό. «Εκείνη την ημέρα, ήταν η δεύτερη φορά που πήγαιναν στο αστυνομικό τμήμα για το θέμα της τροχαίας, γιατί το πρωί, δεν είχε καταφέρει να λυθεί το ζήτημα. Το παιδί μου έχει μετανιώσει που τράβηξε αυτή τη φωτογραφία. Δεν ήξερε το μέγεθος του κακού που είχε γίνει. Δεν το είχε καταλάβει εκείνη τη στιγμή. Είδε τους φίλους του στην ασφάλεια και μέσα στην παιδική του αφέλεια, την τράβηξε», αναφέρει η μητέρα. «Καταλαβαίνω απόλυτα τους γονείς του παιδιού που ξυλοκοπήθηκε. Εάν ήμουν στη θέση τους, κι εγώ ακριβώς με τον ίδιο τρόπο θα αντιδρούσα και θα έπραττα. Όμως, θέλω να πω ότι ο γιος μου δεν εμπλέκεται πουθενά σ’ αυτήν την υπόθεση. Παρ’ όλ’ αυτά, φοβάμαι μήπως εξαιτίας αυτής του της ανοησίας και του ότι είναι φίλοι του, τον «πάρει η μπάλα», όσο αφορά την αντιμετώπιση που θα έχει από τα υπόλοιπα παιδιά του σχολείου, τα οποία γνωρίζω ότι είναι πολύ θυμωμένα με τα όσα έχουν συμβεί. Πρέπει να ξεκαθαριστεί αυτό και το παιδί μου να τονιστεί ότι δεν έχει καμία σχέση», αναφέρει κλείνοντας η μητέρα του νεαρού.

GinoGeniusKidsFashion
sunoptic

ReflectionsGlassaccessories
BoomerangVironas
kalogiannhs