Δωρεά μέσων ατομικής προστασίας στο Κέντρο Υγείας Βύρωνα από τον δήμο

Σε δωρεά μέσων ατομικής προστασίας στο Κέντρο Υγείας Βύρωνα, προχώρησε η δημοτική Αρχή, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας.

Κλιμάκιο του δήμου με επικεφαλής τον δήμαρχο Γρηγόρη Κατωπόδη, επισκέφθηκε σήμερα το Κέντρο και τη Μονάδα Υγείας και παρέδωσε μάσκες, αντισηπτικό υγρό και γάντια, στους γιατρούς, τους νοσηλευτές, το επικουρικό και διοικητικό προσωπικό, θέλοντας έτσι να δηλώσει την έμπρακτη συμπαράσταση στον αγώνα που καθημερινά καταβάλλουν, ειδικά αυτή την περίοδο της πανδημίας του κορονοϊού.

Ο κ. Κατωπόδης είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί τους για τις ανάγκες που υπάρχουν, αλλά και για τους τρόπους που ο δήμος μπορεί να βοηθήσει και να στηρίξει την καλύτερη λειτουργία των υγειονομικών μονάδων.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο έγινε νέα απολύμανση στο Κέντρο Υγείας Βύρωνα, όπως και σε όλες τις υπηρεσίες του δήμου που παραμένουν ανοικτές για το κοινό και σήμερα θα γίνει στη Μονάδα Υγείας. Οι απολυμάνσεις αυτές γίνονται σε σταθερή εβδομαδιαία βάση σύμφωνα με το Σχέδιο Προληπτικών Δράσεων του δήμου, για την υψηλότερη δυνατή προστασία των πολιτών και των εργαζομένων.