Δήμος Ζωγράφου: Υψηλών προδιαγραφών η νέα Παιδική Χαρά στη Γαλήνης

entaksi

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για την ανάπλαση και αναβάθμιση της Παιδικής Χαράς που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Γαλήνης και Γρηγορίου Αυξεντίου και είναι έτοιμη να υποδεχθεί ξανά τους μικρούς φίλους της πόλης μας.

Ο εν λόγω παιδότοπος επανασχεδιάστηκε και αντικαταστάθηκαν πλήρως ο εξοπλισμός και τα δάπεδα, προκειμένου να ενσωματωθούν οι απαιτούμενες προδιαγραφές για την ασφάλεια των παιδιών αλλά και να εξασφαλιστεί η απαραίτητη πιστοποίηση.

TOPGAS

Ο νέος σχεδιασμός της Παιδικής Χαράς ανταποκρίνεται στις προϋποθέσεις για τη βέλτιστη σωματική και πνευματική ανάπτυξη και κοινωνικοποίηση παιδιών διαφορετικών ηλικιακών ομάδων και διαφορετικών κινητικών ικανοτήτων, αλλά και τη δημιουργία ευχάριστων χώρων αναμονής και ξεκούρασης για τους ενήλικες συνοδούς.

Η παιδική χαρά περιλαμβάνει σύγχρονα όργανα για νήπια και παιδιά όπως το σύνθετο όργανο, μεταλλική κούνια τύπου ”φωλιά” που μπορεί να εξυπηρετήσει ταυτόχρονα έως 8 παιδιά, μεταλλική κούνια δύο θέσεων τύπου “π” για νήπια, όργανο περιστροφής και ταλάντωσης, τραμπάλα έξι θέσεων, τραμπάλα παιδιών, δύο τραμπάλες (ελατήρια) “ιππόκαμπος”, όργανο περιστροφής και ισορροπίας αλλά και τραπέζια με καθίσματα για 15 άτομα.

Η υλοποίηση του έργου πραγματοποιήθηκε μέσω χρηματοδότησης που έλαβε ο Δήμος Ζωγράφου από το πρόγραμμα “Φιλόδημος ΙΙ ” και απευθύνεται σε νήπια και παιδιά ενός έτους έως 12 χρονών.

siresiotis

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here