Διαφημίστε την επιχείρησή σας

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ

Το vyronasnews.gr ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 2019 προβάλλοντας ειδήσεις για τον Δήμο όλους του όμορους δήμους και τις σημαντικότερες ειδήσεις για όλη την Ελλάδα και τον κόσμο.Μέσα σε λίγους μήνες καθιερώθηκε ως ένας από τους πιο δημοφιλείς ιστότοπους. Συνεχίζουμε να βλέπουμε όλο και μεγαλύτερη ανάπτυξη κάθε μέρα.

Η διαφημιστική καταχώριση στον ιστότοπό μας, αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για προβολή της επιχείρησής σας,σε τοπικό και όχι μόνο επίπεδο, σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η διαφήμιση στο ίντερνετ κερδίζει καθημερινά έδαφος, όχι μόνο γιατί οι διαφημιστικές καμπάνιες στο web είναι πιο οικονομικές από τις συμβατικές διαφημίσεις, αλλά γιατί έχει πλέον μεγάλη απήχηση, αφού εκατομμύρια χρήστες στην Ελλάδα και στον κόσμο, καθημερινά ψάχνουν για αγορές και προτάσεις αγορών μέσω του διαδικτύου. Πολλοί ισχυρίζονται ότι η δύναμη της διαφήμισης στο , ξεπερνάει ακόμη και τη διαφήμιση στην !

Η διαδικτυακή προβολή της επιχείρησης σας πραγματοποιείται μέρα νύχτα σε στοχευμένο κοινό,κυρίως στις περιοχές: Βύρωνα,Καισαριανή,Παγκράτι,Ζωγράφου,Δάφνη Υμηττός,Ηλιούπολη,Άγιος Δημήτριος και Ελληνικό-Αργυρούπολη.

  • Είναι οικονομικότερη σε σχέση με τις υπόλοιπες μορφές διαφήμισης (ραδιόφωνο, τηλεόραση). Κάθε εταιρεία πλέον με μικρό ή μεγάλο budget μπορεί να προβληθεί αξιόπιστα.
  • Άμεσα αποτελέσματα – Μέσω της διαδικτυακής διαφήμισης στην ιστοσελίδα μας ο πελάτης μπορεί με ένα κλικ να επισκεφτεί εκείνη την ώρα την επιχείρηση σας (την ιστοσελίδα σας, facebook page κτλ).
  • Το vyronasnews αποτελεί ένα ενημερωτικό site που το επισκέπτονται καθημερινά χιλιάδες εν δυνάμει πελάτες και με καθημερινή και προβολή μέσα από το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο (facebook.com).
  • Η online διαφήμιση βοηθά στην αποτύπωση στην μνήμη του πελάτη της επιχείρησης σας ενώ τον παροτρύνει να την επισκεφθεί.
  • Κάνει την επιχείρηση σας πιο εύκολα αναγνωρίσιμη καθώς οι πελάτες την βλέπουν στην ιστοσελίδα μας με μεγάλη συχνότητα.
  • Ολοένα και περισσότερο ο κόσμος προτιμά να ενημερώνεται πλέον μέσω του διαδικτύου καθώς η ενημέρωση είναι άμεση σε αντίθεση με τα συμβατικά μέσα ενημέρωσης. Αυτό σε συνδυασμό με την ολοένα αυξανόμενη χρήση του διαδικτύου από όλες τις ηλικιακές ομάδες σας φέρνει πιο κοντά στους πελάτες σας .
  • Πολύ οικονομικά πακέτα διαφήμισης που ξεκινάνε από 0 ευρώ €10 ευρώ/μήνα.

Το site μας διαθέτοντας άριστη τεχνογνωσία και εμπειρία στο σχεδιασμό, ανάπτυξη, επιμέλεια και συνεχή υποστήριξη διαφημιστικών banners, μπορεί να γίνει αποτελεσματικό εργαλείο μιας δυναμικής επαγγελματικής προώθησης για επαγγελματίες ή επιχειρήσεις προσφέροντας τεράστια προβολή και επικοινωνία.

ΤΡΟΠΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να διαφημιστείτε στο vyronasnews:

  1. Με ένα μπάνερ στην σελίδα.
  2. Με άρθρο που προωθεί την επιχείρηση σας.
  3. Με διαγωνισμό Like & Share για να προωθήσουμε τα προϊόντα σας ή υπηρεσίες σας

Εσείς αποφασίζετε την μορφή της διαφημιστικής σας προώθησης και εμείς αναλαμβάνουμε υπεύθυνα όλα τα υπόλοιπα για σας!

Για να λάβετε μια προσφορά για διαφημιστική καταχώρηση στην σελίδα μας παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλ. Επικοινωνίας: 6934 85 45 66 (Όλγα Μπενοπούλου)

e-mail: vyronasnews@gmail.com

[contact-form-7 id=”9587″ title=”Φόρμα επικοινωνίας 1″]

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.