Χαρδαλιάς: «Την Παρασκευή χάλασαν ξαφνικά όλα τα υδραυλικά της Ελλάδας»

Κρούσματα ανευθυνότητας κατήγγειλε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη,Νίκος Χαρδαλιάς, στην ενημέρωση της Κυριακής

Κρούσματα… ανεύθυνης εφευρετικότητας των Ελλήνων προκειμένου να σπάσουν την καραντίνα κατήγγειλε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Χαρδαλιάς επαναλαμβάνοντας την έκκλησή του για αυστηρή τήρηση των μέτρων αποτροπής της διάδοσης του κορονοϊού.

«Την Παρασκευή έσπασαν τα τηλέφωνα, ξαφνικά χάλασαν όλα τα υδραυλικά της Ελλάδας» είπε χαρακτηριστικά ο υφυπουργός αναφερόμενος στους τρόπους που μηχανεύτηκαν ορισμένοι για να σπάσουν την καραντίνα.

Κατά τα άλλα, ο κ. Χαρδαλιάς επανέλαβε ότι παρατείνεται έως και τις 11 Απριλίου η προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας των καταστημάτων σε ολόκληρη την επικράτεια,  διευκρινίζοντας πως η απόφαση αφορά στα καταστήματα που είναι ήδη κλειστά και μόνο σε αυτά.

Επίσης, επανέλαβε ότι παρατείνονται έως τις 11 Απριλίου τα προσωρινά περιοριστικά μέτρα στους χώρους λατρείας, κάτι που είχε γνωστοποιηθεί λίγες ώρες νωρίτερα με την υπογραφή σχετικής ΚΥΑ.

Αποφασίστηκε επίσης, όπως είπε, να παραταθεί η καραντίνα στα χωριά Δαμασκηνιά και Δραγασιά ακόμα μια εβδομάδα για προκλητικούς λόγους.

Επισήμανε ότι τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα και ότι τα δύσκολα είναι μπροστά μας και πως συνεχίζουμε την προσπάθεια με επιμονή και συνέπεια.