1ο Γυμνάσιο Καισαριανής: “Το σχολείο έχει κλείσει στα πλαίσια Ιχνηλάτησης Περιστατικού”

entaksi

εξέδωσε πριν απο λίγη ώρα το 1ο Γυμνάσιο Καισαριανής για το κλείσιμο του σχολείου.Στην Ανακοίνωση τονίζει ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία με εκπρόσωπο του ενημερώθηκαν ότι το σχολείο έχει κλείσει στα πλαίσια ενώ λόγω προσωπικών δεδομένων δεν μπορούν να δώσουν περισσότερες πληροφορίες.

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση:

TOPGAS

“Σας ενημερώνουμε ότι με αίτημά μας προς το Κέντρο Επιχειρήσεων του ΕΟΔΥ(με κοινοποίηση προς τη ΔΔΕ Α Αθήνας και το Δήμο Καισαριανής)και αρ.πρωτ. 116/9-3-2020 έχουμε ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ 1)τους λόγους για τους οποίους ανεστάλη η λειτουργία του 1ου Γυμνασίου(ΦΕΚ Β 728/8-3-2020) 2)ΟΔΗΓΙΕΣ για μαθητές/τριες, εκπαιδευτικούς και γονείς σχετικά με τις καθημερινές τους δραστηριότητες για την περίοδο που το σχολείο παραμένει κλειστό.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με εκπρόσωπο του ΕΟΔΥ τη Δευτέρα 9-3-2020 μας ενημέρωσαν ότι το σχολείο έχει κλείσει στα πλαίσια Ιχνηλάτησης Περιστατικού ενώ λόγω προσωπικών δεδομένων δεν μπορούν να δώσουν περισσότερες πληροφορίες.
Μας παρέπεμψαν στο site του ΕΟΔΥ για οδηγίες που αφορούν μαθητές/τριες και εκπαιδευτικούς σχετικά με την καθημερινότητά τους .Για όλα αυτά έχουμε ζητήσει από τον ΕΟΔΥ έγγραφη ενημέρωση και θα ενημερωθείτε σχετικά.Το σχολείο έχει προχωρήσει σε κάθε προβλεμόμενη ενέργεια .

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΜΥΓΔΑΛΗ
ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ”

siresiotis